GOED OP WEG MET UW KIA NAVIGATIESYSTEEM

Met de meest actuele kaarten op uw GPS Kia-navigatiesysteem kunt u erop vertrouwen dat u altijd en overal op de juiste weg bent. De kaarten worden regelmatig bijgewerkt om de voortdurend veranderende wegennetwerken te weerspiegelen. Als er dus een nieuwe route, brug of weg is die u sneller naar uw bestemming leidt, beschikt uw navigatiesysteem informatie over deze verandering.

Een update van uw GPS Kia-navigatiesysteem is ook gemakkelijk en biedt u meteen extra functies en voordelen, zoals meer talen en een hogere geluidskwaliteit. Verder kan het systeem worden gesynchroniseerd met enkele compatibele mobiele telefoons. Voor meer informatie over navigatiefuncties en -kenmerken, raadpleegt u de handleiding van uw Kia cee’d, Optima, Rio, Sorento, Sportage en Venga navigatie-eenheid.

Informeer HERE, de GPS kaartleverancier van Kia, over wijzigingen aan de wegen waarop u rijdt en de POI's waarin u geïnteresseerd bent via de gebruiksvriendelijke Map Creator. Miljoenen mensen over de hele wereld helpen op deze manier de kaarten van HERE actueel te houden. Met behulp van de gebruiksvriendelijke webinterface kunt u precies aangeven op welke locatie een kaartwijziging nodig kan zijn.

Kia-image.jpg

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Typ uw gegevens in het contactformulier om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe kaartproducten zodra deze verkrijgbaar zijn.

GEGEVENS INVOEREN

 kia_HP3.jpg

ELKE DAG OP DE JUISTE WEG!

Bekijk de functies en voordelen van navigatie op de Kia cee'd, Optima, Rio, Sorento, Sportage en Venga navigatie-eenheid..

MEER INFORMATIE

   

SOFTWARE-UPDATE